Bea, 2011


Wie is Bea van Wierst?Direct na haar sociaal pedagogische H.B.O.-opleiding (Mikojel) heeft Bea van Wierst (1957) een opleiding in Rebirthing - Conscious Breathing gevolgd (1979) en is ze begonnen met workshops geven, met namen als: "Massage van lichaam en geest", "Vriendschap, liefde en relaties" en "Vakantiereis naar Jezelf".
In de periode tot 1988 heeft ze veel gereisd, en in ashrams en woongroepen gewoond. Tot 1984 was ze vooral in India, in de Himalaya, waar ze bij Babaji, Shri Haidakhan Wale Baba, diverse vormen van yoga, meditatie en rituelen heeft geleerd.
 
In 1989 is ze gestart met haar psychologiestudieBea_2008
aan de Universiteit van Utrecht.
Nadat ze in 1991 getrouwd is en in 1994 moeder is geworden van een tweeling, heeft ze in januari 1997 haar studie afgerond als psycholoog en consulent arbeid, organsisatie en gezondheid.

In 2000 heeft Bea het boek Volkomen in je kracht staan geschreven en heeft ze het werk als therapeut/coach en trainer op het gebied van persoonlijke bewustwording, healing en spirituele psychologie weer intensiever opgepakt.
Ze heeft de cursus "Volledig in je kracht staan" en daarna nog vele andere workshops, weekenden, individuele retraites, vakantieweken en de opleiding "de Helende Adem" ontwikkeld en begeleidt.

Vanaf 2004 deed Bea haar werk in Nieuwland.
Hier heeft ze 7 jaar met man en kinderen gewoond en gewerkt en de basis gelegd voor het bezinningscentrum de Oase