Vakantie Week op de Oase    25 t/m 30 juli 2014

De Helende Adem, Taoïstische Yoga / Healing Tao, dans en celebration, gezelligheid, genieten, Zijn, ascentie, Wie ben ik, de violette vlam, wandelen in de natuur en ochtend meditatie staan op het programma.  

De Healing Tao oefeningen worden begeleid door Fer de Wit. Meer over hem en over  de Tao van de Adem vind je op zijn website:   Taoïstische Yoga - Healing Tao

Mieke Spierdijk is een geboren danseres, die met veel liefde, plezier en humor ons les zal geven in diverse vormen van dans, waaronder elementen uit de Salza, Afrikaanse en Indiaase dans.

Wil je meer weten over de Helende Adem, begeleidt door Bea van Wierst, lees dan de artikelen over de Helende Adem (en/of andere artikelen van Bea)   klik hier

De Helende Adem, Taoïstische Yoga / Healing Tao, dans, loslaten van verhalen, maximale identificatie met Wie jij bent en Verhoging van Bewustzijn, gezelligheid, wandelen, loslaten van het verleden en van de slachtofferrol, en verantwoordelijkheid nemen over je Leven en meer.
De eerste 3 dagen staan in het kader van de Helende Adem en Taoïstische Yoga. De laatste 3 dagen is er meer tijd voor Dans en Celebration.


TNHbreath


Je kunt kiezen om 6 dagen naar de vakantieweek te komen of om enkel de eerste 3 dagen aanwezig te zijn.

We verblijven op de Oase in Nieuwland ZH, in een landelijk gelegen boerderij met 1,4 ha landschapstuin/bos waarin gekampeerd en heerlijk vertoefd kan worden. Afhankelijk van het weer zullen diverse programma onderdelen buiten gedaan worden.

Het overnachten kan op een slaapzaal of op een meerpersoons kamer, in een eigen tentje, in het Tulip-Inn Hotel Meerkerk (4 km van de Oase, informatie/korting via de Oase). Ook thuis slapen kan.

Voor wie wil: vegetarische maaltijden (even doorgeven vooraf).

Kosten voor 3 dagen/2 nachten  inclusief verblijf, eten en drinken € 250,-  
(zonder overnachting € 225,-)

Nu bij aanmelding en betaling voor 10 juli  € 20,- extra korting!

Kosten voor 6 dagen/5 nachten inclusief verblijf, eten en drinken € 470,-  
(zonder overnachting € 407,50)

Nu bij aanmelding en betaling voor 10 juli  € 40,- extra korting!

Voor mensen met een minimum inkomen is gereduceerd tarief mogelijk in overleg. 
Voel je vrij hierover te bellen of te mailen voor een oplossing.

Dagprogramma:

 7.00 uur   Ochtend/wandel meditatie

 8.15 uur   Ontbijt

 9.15 uur   Taoïstische Yoga (eerste 3 dagen)  -  Dans en beweging  (laatste 3 dagen)

10.00 uur  Dagprogramma met de Helende Adem, meditatie, Wie ben ik, Loslaten
van identificaties - verleden - slachtofferbewustzijn, Violette vlam, bewustzijns                 verhogende oefeningen, meer Healing Tao-oefeningen/massages, sharing, dans, enz.

Ergens midden op de dag is een lunch of snack.

18.30 uur  Diner

20.00 uur  Avondprogramma  met sharing, dans, celebration, kampvuur, een wijntje of biertje, avondwandeling, (mantra-) zang, enz.

Tijdens deze vakantieweek kun je elementen tegenkomen van/uit:  de Advaita Yoga;
The Work van Byron Katie;  the Kracht van het Nu van Eckhart Tolle; The Course in Miracles; de doorgevingen van Eileen Caddy, een van de oprichtsters van Findhorn; E.F.T. (Emotional Freedom Technics); Thich Nhat Hanh en anderen.

Aanmelden kan hier   of  telefonisch: 0638269293
Na aanmelding ontvang je een inschrijfformulier met nadere informatie.

We starten vrijdag 25 juli om 10.00 uur met kennismaken, Taoïstische Yoga / Healing Tao en de rest van het programma.
Tussen 9.15 en 9.45 uur aankomst op vrijdag 25 juli; vertrek na 3 dagen op zondag na het diner; afsluiting na 6 dagen op woensdag 30 juli om 17.00 uur.herr-to-awaken Terug