CD  Kracht door ontspanning en meditatie


Boek Volkomen in je kracht staan


geschreven door Bea van Wierst

Volkomen in je kracht staan

Op de achterflap: 
"Ieder mens wil zich goed voelen, wil zich lekker voelen of misschien zelfs ronduit gelukkig zijn. Want is dat niet uiteindelijk het streven van ons allemaal? Je gelukkig voelen en genieten van het leven, van 
de mooie en leuke dingen om je heen. 
Zomaar gelukkig zijn.... 
Helaas is het niet zo dat al ons handelen gebaseerd is op het streven naar geluk. Heel veel misschien wel 90 procent van ons handelen is gebaseerd op vermijden van pijn. Volgens drs. Bea van Wierst kun je het gevoel van "gelukkig zijn", alleen bereiken als je naar de Bron, naar binnen gaat. Dan zul je ervaren wat het betekend om vol vertrouwen, volkomen in je kracht te staan.
"Volkomen in je kracht staan" is een werkboek, een doe-boek, met praktische oefeningen en opdrachten die leiden tot de bewustwording van wie je bent en hoe je wilt zijn. Het is een handleiding voor iedereen die volledig in zijn of haar kracht wil staan en voor iedereen die daar naar toe wil groeien.
Stap voor stap word je je bewust van je wensen en verlangens, van spiegels en richtingaanwijzers, en met iedere stap zul je de angst voor afwijzing en falen beter begrijpen en beter in staat zijn tot loslaten. Je maakt een actieplan, leert je energie te richten op het realiseren van je wensen, en laat belemmerende gedachten en overtuigingen voorgoed achter je. Dit boek is een hulp om jezelf volledig te manifesteren zodat jij volkomen in je kracht staat."

ISBN 90 5599 135 X  (ook te koop via Bol.com)

Prijs:  € 17,-  nu € 12,-

       + € 2,25 verzendkosten Ned. of  + € 4,25 verzenden naar België

Bestellen                 


* * *


CD Kracht door ontspanning en meditatie 

gemaakt en ingesproken door Bea van Wierst
muziek door Beat Cornaz Volkomen in je kracht staan


Deze CD bestaat uit verschillende ontspanningsoefeningen en geleide meditaties voorafgegaan door een tekst over Volkomen in je Kracht staan. 
Deze ontspanningsoefeningen staan op zichzelf, maar voor mensen die het boek 'Volkomen in je Kracht staan' hebben gelezen of die de Spirituele jaaropleiding of de cursus 'Volledig in je Kracht staan' hebben gevolgd, sluiten de meditaties en ontspannings-
oefeningen perfect aan.  

Alle meditaties en oefeningen staan echter ook helemaal op zichzelf. Dat betekent dat je met behulp van deze CD heerlijk kunt (leren) ontspannen en dat je de kracht vindt die helpt om zelfverzekerd te handelen. 
Met behulp van de geleide meditatie  nr 4. 'Ontspannen in het Licht' vul je jezelf met witgouden licht en positieve gevoelens, om daardoor een diepe tevredenheid en een intens gevoel van geluk te ervaren. Daarna brengt  nr 5. 'De Ideale-Ik-meditatie' je volledig in contact met de kracht van je Innerlijke Zelf. 

Kortom verschillende oefeningen –in totaal zo’n 60 minuten– om eens heerlijk te genieten, terwijl je jezelf nog ontwikkeld ook!
Wanneer je de meditaties en ontspanningsoefeningen regelmatig doet, dan worden ze niet alleen eenvoudiger –het ontspannen gaat je makkelijker af– maar ook door de dag heen is het steeds gewoner om je te ontspannen of om je met het licht, met kracht, met je ideale-ik of met mooie woorden te verbinden. Hierdoor ga je je steeds beter voelen.
 
Inhoud:
1. Tekst: Volkomen in je Kracht staan, 5 min.
2. Ontspanningsoefening, 9 min.
3. Ontspannen en zelfverzekerd handelen, 16 min.
4. Ontspannen in het Licht, 11 min.
5. De Ideale Ik, 17 min.
 
Prijs :  € 15,90  nu € 10,- 

           incl. verzendkosten Ned. of  +  € 2,25 verzenden naar België

Bestellen

* * *