Nieuwsbrief juni 2014

Lieve vrienden en vriendinnen, beste mensen,

Light and Truth
Light and Truth are always there. Dark clouds are but misconceptions, illusions. They cannot withstand the light of Truth but fade away into nothingness.

Licht en Waarheid
Licht en waarheid zijn er altijd. Donkere wolken zijn slecht misvattingen, illusies. Ze kunnen niet stand houden in het licht van de Waarheid maar verdwijnen in het niets. 

uit: God spoke to me, doorgeving van Elixer (Eileen Caddy) grondlegster van Findhorn

Het alweer een jaar geleden dat je van mij een nieuwsbrief hebt ontvangen. Voor mij een jaar van veranderingen en rust. Nu ben ik blij dat ik je kan melden dat er eind juli op de Oase (de boerderij in Nieuwland, ZH) weer een vakantieweek (25 t/m 30 juli) is georganiseerd. Je kunt voor 3 of 6 dagen komen.
De Helende Adem, Healing Tao, dans en celebration, gezelligheid, genieten, Zijn, ascentie, Wie ben ik, de violette vlam, wandelen in de natuur en ochtend meditatie
staan op het programma.    
                                                                    Wil je meer weten?      klik hier

breath

De Sjamanistische Volle Maan reizen zijn iedere Volle Maan in Lexmond, met de eerst volgende in deze krachtige juni maand op vrijdag 13 juni. Informatie over de Sjamanistische Volle Maan reis vind je via deze link Sjamanistische Volle Maan reis

Ook vind je in deze nieuwsbrief weer een nieuw artikel van mij, Van Separatie - Afgescheidenheid - naar Heel Zijn, met daarin doorlinken naar interviews met Anita Moorjani, een vrouw die stervend aan kanker een Bijna Dood Ervaring had en binnen drie weken na deze BDE helemaal kanker vrij was.
Verder een doorlink naar een artikel van Patricia Diane Cota-Robles waar ik enthousiast over ben.  En teken alsjeblieft de petitie (bij tips/agenda) zodat hopelijk in India de nieuwe president werkelijk actie moet gaan nemen tegen het verkrachten en doden van tienermeisjes!
Tot slot nog een doorlink naar de Ice-man en het wetenschappelijk onderzoek gebaseerd op wat de Ice-man aan 10 jonge mannen heeft geleerd, en dat sterke bewijzen geeft dat door middel van een krachtige verbonden ademhaling (die in veel opzichten lijkt op de Helende Adem) en meditatie het zenuwstelsel en immuunsysteem beïnvloed kunnen worden.

- - -

artikel van Bea van Wierst, juni 2014
Van Separatie - Afgescheidenheid - naar Heel Zijn
  lizard
We leven in een wereld waar goed, beter, best net als goed en kwaad, en goed en slecht totaal ingeburgerd zijn. Onderscheid en vergelijken gaan bijna hand in hand met discussies, meningen en (ver)oordelen. Het is de wereld van dualiteit en afgescheidenheid. Een wereld waar Zijn, Eenheid en Heelheid met vreemde ogen bekeken worden, omdat ze totaal niet passen in het algemene beeld. Slechts een groep spiritueel gerichte mensen -waarschijnlijk jij als je dit artikel uit leest-
kan zich iets voorstellen van wat eenheid is. Eén mensheid en het Leven als één geheel.

Zij die een glimp of meer van de eenheid en heelheid hebben opgevangen, begrijpen voorlopers als Eckhart Tolle, Mooji, Amma, Byron Katie en vele anderen beter dan zij die meer gericht zijn op de materie, de dualiteit en het verwerven van dingen. Maar dan nog is het vaak lastig om in de paradox van het leven van dag tot dag de eenheid werkelijk te ervaren. Lastig om niet het verleden te herkauwen of juist bezig te zijn met allerlei wensen en het verlangen naar een betere toekomst. Om uit het oordelen en de slachtofferrol te blijven, en om blij of oké te zijn met wat er nu is. Om voor alles gericht te zijn op de onvoorwaardelijke Liefde in je hart.

Yes


In het proces van loslaten heb ik de laatste jaren ervaren hoe zeer het bestaan van de herkauwer en de gewoonte van de mind om alles te willen begrijpen en plaatsen, leidt tot het maken van de meest aannemelijke verhalen. Om dan later te ontdekken dat op een subtiele manier de slachtofferrol in het mentale en het emotionele een gewillige volger heeft gevonden. En dat terwijl ik toch al eventjes getraind en geoefend ben in het Zijn zonder verhalen en in het leven in het Hier en Nu.

Soms, als het leven ons confronteert met de realiteit van alledag, begint er van alles te reageren: oude patronen, diep ingesleten overtuigingen, een weggestopt kindertrauma, ouderlijke conditionering, of we worden ineens onredelijk emotioneel.

Als je verder wilt lezen: klik hier

- - -

Tips/agenda:

1.   Sjamanistische Volle Maan reis  (13-6) in Lexmond (bij Vianen, Utr.)  

2.   Mijn tweedehands boeken te koop.
Voor wie van lezen houdt: veel van mijn boeken heb ik inmiddels verkocht maar er is nog een lijstje van de tweedehands boeken (spirituele, tantra, romans, non-fictie) die ook op Bol.com te koop staan hier bijgevoegd: boekenlijst
Rechtstreeks bij mij te koop (€ 2,- of meer goedkoper dan via Bol.com).

3. Twee jonge meisjes werden opgeknoopt aan een boom na een groepsverkrachting in de weilanden rond hun huis in India, en een minister van de regeringspartij heeft zojuist gereageerd door te zeggen dat verkrachting "een sociale misdaad is... soms is het goed, soms is het verkeerd."
Meer hier over lezen en de petitie tekenen en kan door hier te klikken

4.Vakantie Week op de Oase, Nieuwland ZH, vrijdag 25 juli - woensdag 30 juli 2014 

              De Helende Adem, Healing Tao, Dans en Celebration  

                                Wil je meer weten?      klik hier

TNH


The Momentum for June 2014 is Ascension. 

By Patricia Diane Cota-Robles. June 1 2014.  


Collectively, as Sons and Daughters of God, WE HAVE TURNED THE CORNER! This is the Victory our I AM Presence and the Company of Heaven have been striving for since the initial impulse of our fall from Grace aeons ago.

Since that fateful time, when we closed our hearts so we would not feel so much pain and literally blocked the flow of our Father-Mother God’s Love and our awareness of the Divine Feminine – our Mother God, our I AM Presence has been trying to reclaim the Path of Divine Love that is our destiny. Unfortunately, our fragmented, fear-based human egos have been successfully fighting tooth and nail to prevent us from remembering our Mother God and from accomplishing that Victory.

When we stopped receiving the full momentum of our Mother God’s Love through the Immortal Victorious Threefold Flame in our hearts, our human egos manipulated us into believing that our physical bodies are all that we are and that the Earth is an inanimate object that we have the right to use and abuse as we Will.

                                                                                  Als je verder wilt lezen: klik hier

- - -

Radboud UMC bewijst menselijke invloed op autonoom zenuwstelsel én immuunsysteem

Description: Iceman 2


(Een Vandaag) Onderzoekers van het Radboud-umc hebben wetenschappelijk bewijs gevonden dat mensen in staat zijn bewust hun autonome zenuwstelsel en daarmee hun immuunsysteem te beïnvloeden. Iets waarvan altijd werd gedacht dat dat niet kon. Vandaag hebben de wetenschappers hun bevindingen gepubliceerd in het toonaangevende wetenschapsblad PNAS.

Op 
Van circusact tot wetenschappelijke doorbraak  wordt het met behulp van online storytelling het hele verhaal op spectaculaire wijze verteld.
Volgens de wetenschappelijke literatuur was het onmogelijk, maar onderzoekers van het Radboud-umc hebben nu aangetoond dat het mogelijk is om het autonome zenuwstelsel én immuunsysteem vrijwillig te beïnvloeden.

                                                                                    Als je verder wilt lezen: klik hier


In Licht en Liefde,
Namasté en In L'Akech  

Hartelijke groet

Bea van Wierst

Klik hier als je op de mailinglijst wilt.